Mogelijkheden

EditYourWeb bestaat uit diverse modules, u betaalt alleen voor de modules die u daadwerkelijk gebruikt.

Pagina's

Pagina'sIn de module Pagina's beheert u de inhoud van de diverse pagina's op uw website. U kunt zoveel pagina’s aanmaken als u wilt, afhankelijk van uw licentie. Met behulp van een zeer gebruiksvriendelijke editor maakt u eenvoudig de inhoud van de pagina's op.

Gerelateerde info

MenuMet Gerelateerde info kunt u informatie op diverse plekken op uw website aanpassen. Afhankelijk van het sjabloon van de website kan een pagina één of meerdere blokken informatie hebben. Ieder blok kan aan een of meerdere pagina's gekoppeld worden.  Ook kunt u deze informatie laten rouleren, door meerdere blokken aan dezelfde pagina te koppelen. Verder is het mogelijk om de informatie alleen zichtbaar te maken tussen twee opgegeven data.

Reactieformulieren

FormulierenMet de module Reactieformulieren maakt u eenvoudig een of meerdere contactformulieren. U bepaalt zelf welke gegevens door de gebruiker moeten worden ingevuld. Daarbij hebt u de keuze uit verschillende soorten velden, zoals e-mailadres, keuzelijst, aankruisvakje en datum. Elk ingevuld formulier krijgt u per e-mail toegestuurd.

Nieuws(brief)

NieuwsMet de module Nieuws(brief) kunt u actuele berichten op uw website publiceren. U kunt ieder bericht een begin- en einddatum geven. Op die manier blijft uw nieuwsoverzicht altijd actueel. U kunt lezers ook de mogelijkheid geven om op de berichten te reageren. Deze reacties worden dan onder de volledige tekst getoond. Verder is het mogelijk om met deze module een nieuwsbrief te sturen naar alle leden die hierop geabonneerd zijn.

Fotoboeken

FotoboekenAls een fotoboek wordt geopend, verschijnen de kleine weergaves (thumbnails) van alle foto's uit het fotoboek. Door op een thumbnail te klikken, verschijnt de grote versie. De gebruiker kan door de foto's 'bladeren', op mobiele apparaten kan dat met behulp van een veegbeweging ('swipen'). Bij iedere foto kan ook een korte beschrijving worden getoond.

Diashows

FotoboekenEen diashow kan op elke gewenste plek in een pagina worden geplaatst.  Dit kan ook geheel bovenaan. zodat het er als een soort 'header' uitziet. De foto's rouleren automatisch, maar de gebruiker kan er ook doorheen 'bladeren'.

Googlemaps

TwitterMet de module Googlemaps kunt u eenvoudig een kaart met een of meerdere markeringen maken. Aan iedere markering kunt u extra informatie koppelen,  zoals bijv. het adres en telefoonnummer.

Gastenboek

FacebookIn het Gastenboek op uw website kunnen bezoekers een reactie achterlaten. U kunt als beheerder op deze reacties reageren. Eventueel kunt u ook toestaan dat bezoekers op berichten van anderen kunnen reageren. Verder kunt u als beheerder bepalen of berichten meteen zichtbaar zijn op de website of dat u ze eerst wilt goedkeuren. Op die manier voorkomt u dat er vervelende boodschappen op uw website verschijnen.

Agenda

TwitterMet behulp van de Agenda toont u allerlei toekomstige evenementen en gebeurtenissen op uw website. Evenementen die jaarlijks op dezelfde datum plaatsvinden hoeft u niet telkens opnieuw aan te maken. Als u veel gebeurtenissen hebt, toont u de Agenda per maand, zijn er slechts enkele dan kunt u ervoor kiezen om de gehele agenda op één pagina te tonen.